top of page

Політика конфіденційності Руденко Тетяни

редакція діє з 26.02.2024

Ми відповідально відносимося до обробки і зберігання персональної інформації споживачів послуг Руденко Тетяни, а також відвідувачів сайту https://www.tetyanarudenko.com.ua/

Персональна інформація – це будь-яка інформація про особу, яка дозволяє прямо або опосередковано ідентифікувати цю особу, включаючи її персональні дані в розумінні законодавства про захист персональних даних.

Ця Політика конфіденційності містить опис різновидів персональної інформації, які ми отримуємо від користувачів нашого сайту (в тому числі мобільної версії сайту) і споживачів послуг Руденко Тетяни. Крім того, в цьому документі ми детально описуємо цілі, способи і методи збору та обробки вашої персональної інформації.

  • 1. Яку інформацію ми збираємо і навіщо.

  • 2. Метод і місце обробки персональної інформації.

  • 3. Поширення інформації.

  • 4. Захист персональної інформації.

  • 5. Доступ до інформації.

  • 6. Cookie-файли, веб-маяки та інші технології.

  • 7. Реклама, спрямована на споживача.

  • 8. Посилання на інші сайти.

  • 9. Внесення змін до Політики конфіденційності.

  • 10. Правова інформація.

  • 11. Наші контакти.

1. ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ МИ ЗБИРАЄМО І НАВІЩО

Інформація, яку ви нам надаєте

Руденко Тетяна збирає і обробляє наступну інформацію: ім'я, прізвище та по батькові користувача (споживача послуг), адреса електронної пошти та телефон, місце роботи та посада. Ми збираємо тільки ті дані, які ви надаєте нам добровільно. Наприклад, ми можемо збирати персональну інформацію (дані вашого загальнодоступного профілю соціальної мережі) для того, щоб отримати від вас відгук про наші послуги, або ж ми запитуємо інформацію про місцезнаходження для реєстрації на сайті, з метою надання послуг або участі в акціях. Ви маєте право не надавати нам цю інформацію, але в цьому випадку наш сайт і сервіси можуть працювати неправильно або ж частина їх функціоналу виявиться недоступною.

Крім того, коли ви відвідуєте наш веб-сайт, ми можемо отримувати певну інформацію про вас автоматично. Така інформація може включати: ваш IP-адресу, відомості про операційну систему вашого комп'ютера / мобільного пристрою і тип браузера, тип вашого пристрою, унікальний ідентифікатор пристрою (UDID) або ж ідентифікатор мобільного устаткування (MEID) вашого мобільного пристрою, адреса сайту, на якому було розміщено посилання про нас та інформацію про сторінки, які ви відвідали на нашому веб-сайті.

Ми можемо використовувати зазначену інформацію для управління, технічного обслуговування і налаштування нашого веб-сайту і сервісів. У цій Політиці конфіденційності ми також надаємо додаткову інформацію про те як ми використовуємо файли «cookie».

Мобільні пристрої та інформація про місцезнаходження

Мобільна версія нашого сайту з вашої окремої згоди може отримувати інформацію про точне місцезнаходження мобільного пристрою, використовуючи технології GPS, Wi-Fi, Bluetooth або з огляду на відстань до найближчої базової станції мобільного зв'язку.

Руденко Тетяна використовує цю інформацію для надання послуг в залежності від вашого місцезнаходження або ж для персоналізації вашої взаємодії з Руденко Тетяною.

Ви завжди можете відкликати згоду на визначення вашого місцезнаходження, яку ви надали, відключивши збір даних про місцезнаходження в налаштуваннях вашого пристрою або вашого браузера. Якщо ви хочете відключити послугу визначення місця розташування на вашому мобільному пристрої, радимо звернутися до провайдера послуг мобільного зв'язку або виробнику мобільного пристрою. Якщо ви хочете, щоб ми видалили інформацію про місцезнаходження, будь ласка, надішліть нам лист за адресою, вказаною в останньому розділі цієї Політики. Зверніть увагу, що після видалення зазначених даних, деякі сервіси можуть працювати неправильно.

2. МЕТОД І МІСЦЕ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Метод обробки

Обробка персональних даних здійснюється з використанням комп'ютерів і (або) засобів автоматизації відповідно до процедур і методів, які відповідають цілям збору даних.

У деяких випадках зібрана персональна інформація може бути доступною певним категоріям відповідальних осіб Руденко Тетяни (оператор даних), пов'язаних із забезпеченням функціонування сайту (таким як адміністрація, відділ продажів, відділ маркетингу, колл-центр, юридичний відділ, системні адміністратори) , або стороннім організаціям (таким як незалежні постачальники технічних послуг, поштові організації, постачальники послуг хостингу, компанії-постачальники інформаційних технологій, служби зв'язку), яким ми доручаємо при необхідності виконувати обробку персональних даних. Ви можете додатково запросити у нас перелік зазначених осіб.

Місце обробки даних

Дані обробляються в операційних офісах Руденко Тетяни в інших місцях, де знаходяться сторони, які займаються їх обробкою. За додатковою інформацією слід звертатися до нас (оператора даних і володільця бази даних).

3. ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

З метою надання послуг ваша персональна інформація може бути використана і оброблена Руденко Тетяною.

Під Руденко Тетяною розуміється:

ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ РУДЕНКО ТЕТЯНА ВАСИЛІВНА (ІПН 3076411960).

Будь-яке використання вашої персональної інформації Руденко Тетяною здійснюється відповідно до цієї Політики конфіденційності. Час від часу ми можемо направляти вам повідомлення, що містить маркетингову та рекламну інформацію про наші продукти та послуги, акційні пропозиції і т.д. Якщо ви не надасте нам згоди на отримання зазначених повідомлень (в процесі реєстрації або замовлення послуг), ми не будемо вам їх направляти.

Руденко Тетяна не продає, не передає і не повідомляє персональну інформацію споживачів наших послуг. Але, за вашою згодою, ми можемо іноді направляти вам маркетингову інформацію про пропоновані товари і послуги, які можуть вас зацікавити. 

Руденко Тетяна зберігає за собою право використовувати і повідомляти будь-яку інформацію про вас, у випадках прямо встановлених законом або іншим нормативно- правовим актом, з метою захисту цілісності наших сервісів, захисту своїх прав або ж з метою сприяння правоохоронним органам в розслідуванні злочинів і забезпеченні громадської безпеки.

4. ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Руденко Тетяна робить всі комерційно обґрунтовані заходи для запобігання несанкціонованого доступу до персональної інформації і даних, отриманих в процесі користування сайтом або послугами Руденко Тетяни. Руденко Тетяна прагне захищати ваші персональні дані, проте закликає вас дотримуватися всіх доступних заходів безпеки для захисту ваших персональних даних під час їх передачі. Для цього частіше міняйте паролі, використовуйте комбінації букв і цифр, а також користуйтеся безпечним браузером.

Забезпечення інформаційної безпеки дітей

Веб-сайт https://www.tetyanarudenko.com.ua/ не орієнтований на залучення уваги дітей і неповнолітніх. Руденко Тетяна навмисно не займається збором персональних даних дітей і осіб молодше 18 років, і не направляє їм ніяких запитів на надання персональної інформації.

5. ДОСТУП ДО ІНФОРМАЦІЇ

Ви повністю контролюєте всю персональну інформацію, яку надаєте нам. Ви маєте право в будь-який момент уточнити або змінити особисту інформацію, яку ми від вас отримали, або ж змінити налаштування отримання рекламної та маркетингової інформації від нас і наших партнерів. Ви маєте право в будь-який час попросити нас видалити всю зібрану про вас інформацію (право на забуття). Для цього надішліть нам повідомлення електронною поштою або лист за адресою, вказаною в останньому розділі цієї Політики. Ви також маєте всі інші права суб’єкта персональних даних, визначених Законом України “Про захист персональних даних”.

6. COOKIE-ФАЙЛИ, ВЕБ-МАЯКИ ТА ІНШІ ТЕХНОЛОГІЇ

Веб-сайт https://www.tetyanarudenko.com.ua/ збирає інформацію про вашу поведінку на нашому сайті і відвідування сторінок сайту з метою отримання статистики відвідувань і ефективності використання сайту, формування персонального підходу і адаптації наших сервісів до інтересів кожного користувача. Ми робимо це за допомогою різних технологій, одна з яких - cookie-файли. Це дані, які веб-сайт може відправити вашому браузеру, і вони будуть збережені на вашому комп'ютері для подальшої ідентифікації його веб-сайтом.

Найчастіше cookie-файли використовуються для оцінки ефективності роботи веб- сайтів (наприклад, для вимірювання кількості відвідувачів і тривалості їх перебування на сайті), виявлення найбільш цікавих і відвідуваних тем і сторінок, а також для забезпечення зручності навігації та користування сайтом без збору будь-якої персональної інформації. Також cookie-файли можуть бути використані для формування персонального підходу на основі вже наявного досвіду взаємодії користувача з сайтом і його перевагами. З плином часу ця інформація дозволяє поліпшити досвід.

Cookie-файли діляться на сесійні і постійні. Сесійні cookie-файли допомагають ефективно переміщатися по веб-сайту таким чином, що один раз запитана в рамках сесії інформація вже не буде запитуватися знову. Сесійні cookie-файли зберігаються в тимчасовій пам'яті і стираються з закриттям браузера. Постійні cookie-файли зберігають призначені для користувача налаштування для поточних і наступних візитів (наприклад, спрощують авторизацію на сайті - дозволяють запам'ятати облікові дані користувача). Вони зберігаються на жорсткому диску комп'ютера або на накопичувачі мобільного пристрою і активізуються при запуску браузера. Ми використовуємо постійні cookie-файли для збереження інформації, наприклад, про мову і країну користувача.

Якщо ви не бажаєте більше отримувати файли «cookie» або ж якщо ви хочете щоб вас інформували про отримання «cookie», налаштуйте ваш веб-браузер. Однак, якщо ви вимкнете всі файли «cookie», ви не зможете скористатися деякими сервісами і функціями сайту.

Веб-маяки. Веб-маяки (також відомі як «веб-жучки») це маленькі ланцюжки кодів, які є графічними зображеннями, що вбудовані у веб-сторінки або в електронні листи з метою зворотної передачі даних нам. Інформація, зібрана через веб-маяки, включає таку інформацію, як IP-адреса, а також інформацію про те, як ви реагуєте на рекламне повідомлення (наприклад, в який час електронний лист було відкрито, на які посилання ви натискаєте в електронному листі тощо). Ми будемо використовувати веб-маяки на наших веб-сайтах або включати їх в електронні листи, які ми надсилаємо вам. Ми використовуємо веб-маяки для різних цілей, зокрема, звітність про трафік сайту, кількість унікальних відвідувачів, реклама, перевірка та звітність щодо електронної пошти, персоналізація.

7. СПРЯМОВАНА (ТАРГЕТОВАНА) РЕКЛАМА

Ми використовуємо файли «cookie», Google Remarketing Tag, Facebook Pixel та інші рекламні технології для того, щоб направляти вам рекламу відповідно до ваших індивідуальних інтересів та уподобань. Цей розділ нашої Політики конфіденційності надає додаткову інформацію з цього питання.

Ви можете бачити персоніфіковану рекламу Руденко Тетяни в мережі Інтернет, яка заснована на ваших інтересах. Ці дані дають нам можливість налаштувати звернення до користувача і споживача послуг з урахуванням його демографічних інтересів, а також використовувати контекстну рекламу і персоніфікувати пропозицію послуг. Ми використовуємо цю інформацію, щоб відображати рекламу, яка може вас зацікавити. Цей процес допомагає нам оцінювати ефективність маркетингових інструментів і рекламних кампаній. Ви можете відмовитися від відображення цільової реклами. Будь ласка, зверніть увагу, навіть якщо ви вимкнете цю опцію, ви як і раніше будете бачити рекламу в мережі Інтернет, проте вона не буде націлена на ваші індивідуальні інтереси.

8. ПОСИЛАННЯ НА ІНШІ САЙТИ

Якщо ви відвідуєте сторонні сайти, які не обслуговуються Руденко Тетяною, переходячи по посиланнях, розміщених на нашому сайті, вам необхідно ознайомитися з їх умовами конфіденційності та іншими принципами роботи. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності та практику збору даних інших компаній, і будь-яка інформація, яку ви надаєте таким компаніям, збирається ними відповідно до їх політики конфіденційності.

9. ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ми маємо право в будь-який час вносити зміни в цю Політику, розмістивши нову редакцію політики конфіденційності на цій сторінці https://www.tetyanarudenko.com.ua/ . Ми наполегливо рекомендуємо часто перевіряти цю сторінку і дату внесення останніх змін, зазначену у верхній частині сторінки, щоб бути в курсі останніх змін.

У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними в Політику, ви повинні припинити користуватися сайтом і послугами Руденко Тетяни і можете вимагати, щоб ми видалили вашу персональну інформацію, окрім інформації, яка відповідно до законодавства України має зберігатися у Руденко Тетяни протягом визначеного періоду часу. У деяких випадках ми повинні продовжувати зберігати ваші персональні дані навіть після отримання вашого запиту на видалення, згідно з чинним законодавством або у зв’язку з виконанням договору.

Дана Політика конфіденційності поширюється на всю персональну інформацію користувачів сайту і споживачів послуг Руденко Тетяни, якою ми володіємо, незалежно від методу збору і способу її отримання.

10. ПРАВОВА ІНФОРМАЦІЯ

Дана Політика конфіденційності відповідає вимогам законодавства України про захист персональних даних, а також вимогам, передбаченим Загальним регламентом щодо захисту даних (Регламент ЄС 2016/679 від 27 квітня 2016 року або GDPR - General Data Protection Regulation).

11. ВОЛОДІЛЕЦЬ (КОНТРОЛЕР) ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Руденко Тетяна Василівна (ФОП)
04215, місто Київ, пр.Свободи, будинок 17, квартира 157 (для листування)
ІПН 3076411960
+38 (093) 870 39 81
email: rudenko.tatiana@gmail.com

trudenko.info@gmail.com

bottom of page